ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
056 831 617

Product was successfully added to your shopping cart.

Често Задавани Въпроси

КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО?

Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на пратката. До няколко месеца ще е налично и възможно плащане през PayPal и ePay.

 

КАК МОГА ДА ВЪРНА ЗАКУПЕНА СТОКА ОТ САЙТА?

Можете да върнете продукта в срок от 7 дни, ако не сте доволни от него!

При всички случаи можете да върнете направената поръчка в срок от 7 дни (съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите). Продуктът(ите) трябва да е със запазено качество и в търговски (продаваем) вид, с ненарушена цялост, опаковка и всички прилежащи в получения комплект аксесоари (важи за фитнес аксесоарите). На право на връщане не подлежат стоки, които не отговарят на това описание. Ние можем да Ви предложим друг продукт на същата или по-голяма стойност или да Ви върнем парите в срок от 30 дни след връщането на продукта(ите).

ВНИМАНИЕ: Не приемаме продукти, върнати чрез куриер с наложен платеж! Продуктите, които връщате, трябва да бъдат прегледани за добър търговски вид  преди да бъде възстановена сумата по сделката. Ето защо не приемаме продукти, изпратени с наложен платеж по куриер. Вашето копие от товарителницата за изпратената пратка е удостоверение, че сте ни предали този продукт. В случай, че не получите изплащане на задължението в законоустановения едномесечен срок, можете да потърсите дължимото с копието от товарителницата като документ, удостоверяващ, че сте ни предали този продукт.

Разноските по връщането на стоката са за сметка на клиента, освен в случаите по чл.59, ал. 3 от ЗЗП, а именно: когато поръчката направена от клиента не отговаря на доставеното.

 

КАКВА Е СИГУРНОСТТА НА ДАННИТЕ МИ?

100% сигурност!

AGATA.BG напълно оценяваме конфиденциалността на личните Ви данни и гарантираме, че Вашата информация е грижливо пазена.

Нашата политика на защита на личните данни:

• Ние никога и при никакви обстоятелства няма да злоупотребим с личните Ви данни.

• Вашата лична информация никога няма да бъде давана на трети лица, освен ако не е изискана по законов път.

• Вашата лична информация може да бъде предоставена на трети лица единствено, ако вие сте дали съгласието си за това.

• Вие никога няма да получавате имейли, чието получаване не можете да откажете (спам).

Становище за политиката на защита на личните данни

Защитата на личните данни на нашите клиенти и потребители е от съществено значение за нас. Всички онлайн активности на AGATA.BG са в съответствие с Европейското законодателство (Директива 95/46/EC, 2002/58/EC и конвенциите на Съвета на Европа № 108, 181, 185 и 189), националното законодателство и общото законодателство за защита на личните данни. Защитата на личните данни е в сила за всяка информация, която ние сме събрали при посещението на сайта.

Събиране и обработване на информацията

Личните данни са информацията, която Ви идентифицира. Това включва Вашето име, презиме, имейл или пощенски адрес. AGATA.BG не събира информация, освен ако не сте дали разрешение за това, напр. когато се регистрирате, поръчвате продукти или когато се абонирате за получаване на електронния ни бюлетин.

Свобода на избор

Цялата информация, която предоставяте на AGATA.BG се контролира.

Потребители, които не искат да получават обратна връзка с маркетингова комуникация от нас, трябва да използват опциите за отписване в съответното електронно съобщение или да пишат на AGATA.BG

Непълнолетните

AGATA.BG препоръчва на всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни без разрешението на родителите или настойниците. AGATA.BG никога няма съзнателно да събира лични данни от непълнолетни, или да ги използва по някакъв начин, или да ги разкрива пред трети лица, без позволение на родителите или настойниците им.

Право на информация

Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за защита на личните данни или относно това как се обработва Вашата информация, молим да се свържете с нас.

 

СЪХРАНЕНИЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

"СКИТ ЕООД" има право да събира, съхранява и използва законосъобразно информация относно своите клиенти и партньори, с цел подобряване услугите и продуктите, които предлага. Информация, чрез която лицето може да бъде идентифицирано и информирано за изпълнение по договор, придвижване на поръчка и новини свързани с дейността на фирмата. Тази информация може да включва: име, фамилия, адрес за доставка, телефон за връзка, електронна поща, както и всяка друга информация, която клиентът или партньорът лично и доброволно предоставя при ползване на услугите на "СКИТ ЕООД"./p>

Всеки регистриран клиент или партньор има право на достъп до своите лични данни, може да ги поправя и актуализира с помощта на администратор оторизиран да оперира с предоставената информация - служител на "СКИТ ЕООД".

Неоторизирани лица не могат да оперират или администрират данни на клиенти и партньори, съхранявани от "СКИТ ЕООД".

"СКИТ ЕООД" полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за клиента или партньора, станала му известна по повод на предоставяне на услугите, предмет на тези общи условия, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица, както и случайте, при които клиентът или партньорът сам е направил достъпна тази информация за трети лица.

В регистрационната форма, попълвана от оторизиран служител на "СКИТ ЕООД" при сключване на договор, ясно се обозначава задължителния или доброволния характер на предоставяне на данните и последиците от отказ за предоставяне. С изразяване на съгласие с настоящите общи условия клиентът или партньорът се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред.

При използване на уебсайта www.agata.bg "СКИТ ЕООД" има право автоматично да запазва определена информация, която компютър или друго крайно устройство на клиента или партньора изпраща към сървър на "СКИТ ЕООД" във връзка с активността на потребителя.

Информацията се съхранява в лог-файлове на сървъра на "СКИТ ЕООД" и може да включва IP адреса на потребителя, дата и час, в който е посетена съответната страница от уебсайта www.agata.bg, времето прекарано на нея и др. В допълнение "СКИТ ЕООД" съхранява IP адреса на потребителя, както и всяка друга информация, необходима за идентифициране на потребителя и възпроизвеждане на електронното му изявление за приемане на общите условия, в случай на възникване на правен спор.

Бургас
Телефон 056/ 831617
Email agatabg@abv.bg