ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
056 831 617

Product was successfully added to your shopping cart.

Паста за избелване на зъбите - FORHANS - 75ml

Бърз преглед

LINEA FORHANS


Американска марка за орална хигиена, проектирана през 50-те години от стоматолога д-р Р. Дж. Forhan на Ню Йорк се разпространява на италианския пазар изключително в канала на фармацевтите на Uragme и впоследствие се придобива от същия. В продължение на около 60 години тя е синоним на качеството на продукта и се характеризира с широк спектър от предлагани решения. Forhans паста за зъби и вода за уста се раждат като продукти за намаляване на кървенето на венците и за разрешаване на афтоузата. През годините са добавени продукти за избелване на зъбите, антисептични и освежаващи миещи средства за уста, комплекти за почистване на устната кухина, четки за зъби от различен вид, междузъбни жици и др. Линията Forhans, продавана в аптеките и в най-добрите парафармацевти, представлява здравословен дневен навик за зъби и венци.


МИСИЯ


От 1951 Uragme се стреми да отговори на изискванията и нуждите на клиентите и потребителите с професионализъм, сериозност и гъвкавост. Започнахме дейността си във фармацевтичния канал с производството и маркетинга на парафармацевтични продукти за лична хигиена и грижа, включително продуктите на Forhans Special Line, пълна линия за орална хигиена. Благодарение на сериозността и професионализма на хората, които работят в Урагме, през годините създадохме отлични бизнес партньорства с важни чуждестранни компании, които ни позволиха да развиваме дейността си в областта на парфюмерията и голямото разпространение. Развитието на пазара е нашето предизвикателство; удовлетворението на клиентите е нашата мисия; научните изследвания и иновациите нашият отговор.

6,80 лв.

Наличност: В наличност

Only 9 left

Детайли

 • Защото Вашата усмивка е наша грижа!
 • Пастата за зъби има ултраизбелващо действие, благодарение на флуоридните соли на пирофосфатите.
 • Подсилва емайла срещу кариес и има антисептично действие върху зъбите и венците.
 • Благодарение на активните си съставки пастата за зъби премахва следите от никотин, кафе и зъбен камък, като подчертава естествената белота на зъбите и не наранява зъбния емайл.
 • СЪСТАВ И АКТИВНИ ПРИНЦИПИ
  Пирофосфати - Флуорни соли - Бензоена киселина
 • ПОКАЗАНИЯ И ХАРАКТЕРИСТИКИ
  Ултра бяло действие с флуор и пирофосфатни соли, контролирана формула за абразия. Тя позволява да се отстранят всички вещества от депото, като следи от никотин, зъбен камък и т.н. от емайла на зъбите.
  Подсилване на действието на зъбния емайл срещу кариес и срещу киселинни агенти, образувани от бактерии, съдържащи се в зъбната плака.
  Благодарение на наличието на бензоена киселина, тя изпълнява валидно антисептично действие върху зъбите и венците.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

 1. Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Quality
Value
Price