ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
056 831 617

Product was successfully added to your shopping cart.

Условия за ползване

Моля, внимателно прочетете условията преди използването на сайта!

Ако използвате Онлайн магазина AGATA.BG, се счита, че вие приемате автоматично условията за ползване и сте съгласни с тях. Ако не приемате тези условия, не използвайте този сайт!

Тези условия обвързват всички потребители на Онлайн магазина. С натискането на всяка хипер-връзка или бутон, разположен на страниците на AGATA.BG, потребителя се съгласява изцяло, приема и се задължава да спазва тези условия.

 

Общи правила и условия:

  Всички продукти, презентирани в AGATA.BG, не са лекарствени средства и не са с лечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. AGATA.BG по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства. 

  Всички продукти, които разглеждате в сайта AGATA.BG са с етикети на български език и имат доказан произход. AGATA.BG работи само с  официалните вносители за съответните марки.

 AGATA.BG не дава 100% гаранция за правилното изписване на текста, тъй като е възможно да са допуснати грешки при превода на съдържанието на някои продукти за допълнителна информация, моля погледнете информацията, изписана на съответната опаковка.

 AGATA.BG си запазва правото да променя цените на всички продукти в сайта, без да Ви уведомява предварително за това.

  Запазваме си правото да правим цялостна редакция по този уеб сайт, включително и премахване на неприлични коментари и каквото и да е друго свързано с този уеб сайт.

  Доставката е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА при поръчка на обща сума над 100 лв.

Доставката става чрез куриер, който ви доставя поръчаните от вас продукти на адрес, който сте ни посочили при поръчката. 

  Винаги може да си проверите пратката, преди да заплатите на куриера. Пред куриера се легитимирате с лична карта.

  Всякакво копиране, публикуване в други сайтове, публично разпространение, променяне или позоваване на материали от сайта е забранено. Изключение правят случайте, когато е договорено в писмена форма със собственика на сайта. 

 AGATA.BG не поема гаранция за точноста на публикуваната информация, поради възможността от технически грешки и пропуски. Въпреки това ние полагаме всички усилия такива грешки да не се допускат. 

 AGATA.BG не иска от потребителите си каквато и да било конфиденциална или защитена информация. Всяка информация, изпратена от потребителите, ще се счита за неповерителна и незащитена от права. 

  Предоставянето на каквато и да е било лична информация от потребителите е с цел по-добро обслужване и е изцяло доброволно. Ние не предоставяме по никакъв начин вашата лична информация на трети лица. 

Всички цени в AGATA.BG са в български лева с включен ДДС. 

Заплащането на стоките и услугите е съобразено с чл.93 ал.1 на ЗЗД, за което се получава съответния документ при желание от клиента. 

Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на стоката от AGATA.BG или на неговият куриер, извършващ доставката, пълната стойност на доставяната поръчка. Потребителя има право да се откаже от поръчката в едноседмичен срок от получаването й в случай, че продукта не е използван и не е нарушена целостта на опаковката и търговския му вид съгласно условията на чл.55 от ЗЗП. В такъв случай ние възстановяваме сумата за стоката. Транспортните разходи по получаването и връщането й са за сметка на потребителя, освен в случайте, когато поръчката е на сума над 100 лв. При този случай доставката изцяло се поема от AGATA.BG

  AGATA.BG си запазва правото да променя срока на доставката, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителя ще бъде уведомяван. 

 AGATA.BG не носи отговорност за намачкани или надраскани повърхности на кутиите, доставяни от куриерите извън Бургас.