ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА
056 831 617

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Превръзка PermaFoam 10x10 - HARTMANN Превръзка PermaFoam 10x10 - HARTMANN

Превръзка PermaFoam 10x10 - HARTMANN

Бърз преглед

PermaFoam е хидроактивна полиуретанова превръзка с изключително висока абсорбция, която поддържа влажна среда в раната. Това позволява извършването на автолитичен дебридман и спомага образуването на гранулационна тъкан.

8,90 лв.

Наличност: В наличност

Only 10 left

Детайли

PermaFoam е хидроактивна полиуретанова превръзка с изключително висока абсорбция, която поддържа влажна среда в раната. Това позволява извършването на автолитичен дебридман и спомага образуването на гранулационна тъкан. PermaFoam притежава специална пенеста структура с отворени пори, която действа на капилярен принцип. Ексудатът се абсорбира от превръзката и се отвежда до повърхността й далеч от раната. По този начин се минимизира риска от мацерация на ръбовете на раната. Изработена в различни размери и варианти.

PermaFoam Comfort е снабдена със самозалепващ кант.

PermaFoam Sacral  е специално разработена за рани в сакралната област.

PermaFoam Concave е подходяща за пети.

PermaFoam Cavity се използва за кухинни рани.

PermaFoam Tracheostomy е с Y-образен отвор, подходяща за дренове, трахеостомни канюли и др.

Приложение:

За почистване на неинфектирани рани с умерена  до силна секреция. Стимулира процеса на гранулация особено при хронични рани като варикозни язви или декубитуси. Особено подходяща при лечение на варикозни язви в комбинация с компресивна терапия. За лечение на изгаряния до втора степен. PermaFoam не се препоръчва при инфектирани рани , рани ангажиращи мускулатура, сухожилия и кости и при изгаряния 3та степен.

Начин на употреба

PermaFoam

PermaFoam Comfort

PermaFoam Sacral

PermaFoam Concave

PermaFoam Cavity

PermaFoam Tracheostomy

 

Клинични случаи

КОЯ Е ФИРМА HARTMANN?

Историите на нашите основатели

Групата HARTMANN започва да се развива още през 1818 г., когато индустриалният пионер Лудвиг фон Хартман придобива мелницата за предене на Меебълд. Неговият син, Paul Hartmann Sr., по-късно основава Paul Hartmann Bleaching, Dyeing and Dressing Company, фабрика за превръзки, която революционизира грижите за рани. Нашите основатели обаче бяха повече от индустриални пионери. Те внедриха стремеж, оптимизъм и ангажираност към подобряването на здравеопазването, което живее в бизнеса досега. Благодарение на тях, ние все още продължаваме да правим иновации, като активно се стремим да подобрим здравеопазването чрез: управление на рани, дезинфекция, предотвратяване на риска, управление на инконтиненцията и лично здравеопазване.

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

  1. Дайте първото мнение за този продукт

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Quality
Value
Price